fbpx

 

Oikeanlainen ravinto on hyvinvoinnin perusta

Ravintoneuvonnassa kartoitetaan sen hetkinen ruokavalio ruokapäiväkirjan avulla sekä selvitetään asiakkaan sairaushistoria ja laaditaan yksilöllinen sekä sopiva ruokavalio.

Etenkin vatsa- ja suolistovaivoissa terveellisen ravinnon merkitys on usein ratkaiseva palautettaessa terveyttä. Ravintoneuvontaan sisältyy antioksidantti- ja lisäravinnesuositukset sekä tarvittaessa ohjaus lääkärin tai muun terapeutin vastaanotolle. Kauttamme saat ohjausta funktionaalisen lääketieteen testeihin, kuten amerikkalaisen Great Smokies Laboratorion hiushivenainetutkimukseen, ruoka-aineyliherkkyystestiin ja suolistoanalyyseihin.

 

Tervetuloa ravintoneuvontaan!

”Olen kauppias, fytonomi, naturopaatti Auli Kuparinen ja annan ravintoneuvontaa eri sairauksien tukihoidoksi sopimuksen mukaan. Olen toiminut alalla 20 vuotta ja pitänyt ravintoterapian vastaanottoa jo useita vuosia. Lisäksi olen luennoinut aiheesta ja toiminut ravintokouluttajana mm. laihdutus-, paasto-, lasten luonnonmukainenhoito- ja vauvahierontakursseilla. Ravitsemukseen liittyvän uuden tiedon saamisen varmistan osallistumalla säännöllisesti funktionaalisen lääketieteen koulutuspäiville.”Olen kirjoittanut myös kirjan: Vatsan ja suoliston luonnonmukainen hoito.

Hinta: 80,00 eur /1,5 tuntia
Ajanvaraukset numerosta 019 439 627.