Meiltä saat palvelua asiantuntemuksella hyvinvointisi edistämiseksi luontaisin keinoin!

Henkilökunnallamme on monipuolinen alan koulutus sekä vankka käytännön ammattitaito. Jatkuva koulutus takaa tiedon karttumisen ja taitojen päivityksen ja tarjoamme uusinta tietoa luontaisesta itsehoidosta myös Sinulle.

 

Ravintoneuvontaa
• Naturopaatti Auli Kuparinen antaa ravintoneuvontaa sopimuksen mukaan, lue lisää kohdasta RAVINTONEUVONTA .

 

Homeopaatin vastaanotto
• Homeopaatti TSHHom Iiris Kosonen pitää homoepaatin vastaanottoa sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä puh 019 439627, niin varaamme sinulle ajan. 

 

Funktionaalisen lääketieteen asiantuntijan vastaanotto
Maili Lepolan vastaanottoajat UUTISET -otsakkeessa.

Maili Lepola on ensimmäinen suomalainen, joka on suorittanut The Institute of Functional Medicine loppututkinnon hyväksytysti ja saanut arvostetun IFMCP sertifioinnin. Euroopassa on tällä hetkellä kuusi IFMCP-lääkäriä/terapeuttia, joista viisi Englannissa ja Maili toistaiseksi yksin Suomessa. (Kts www.functionalmedicine.org).  Peruskoulutukseltaan hän on hammaslääketieteen lisensiaatti. Hän on opiskellut ravitsemustieteitä Helsingin Yliopistossa ja suorittanut lisäksi Liikunnan ammattitutkinnon sekä coachauksen kv. sertifioinnin.

Maili lähestyy asiakkaita ja heidän haasteitaan kokonaisvaltaisesti, ottaen huomioon paitsi kehon ravitsemuksen ja kunnon, myös muut ympäristötekijät, geeniperimän sekä elämäntilanteen. Hoitona käytetään yksilöllisiä elämäntapatekijöitä (ravitsemus, uni ja rentoutuminen, liikunta, stressinhallinta, ihmissuhteet), näihin liittyviä tukihoitoja, dieettejä, ravintoaineita, lisäravinteita ja joskus myös lääkkeitä yhdessä hoitavan lääkärin kanssa. Joissakin tilanteissa tarvitaan lisätutkimuksia, jolloin apuna käytetään funktionaalisen lääketieteen laboratoriotutkimuksia.

Viimeisten kymmenen vuoden aikana Maili on funkt. lääket. vastaanoton lisäksi pitänyt luentoja ja koulutuksia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sen eri näkökulmista niin yksilöille kuin työyhteisöillekin. Näissä kuulijat saavat käytännönläheisiä neuvoja kotiin ja työhyvinvointiin.

 

Asyra -mittaukset: Vitamiini- ja mineraalimittaus sekä ruoka-aineyliherkkyysmittaus
• Eeva-Maria Varpio tekee liikkeessämme Asyra -mittauksia. Vastaanottoajat ilmoitamme UUTISET -otsakkeessa.

Asyra-mittauksilla voidaan saada tietoa vitamiinien, hivenaineiden ja rasvahappojen tarpeesta tutkimalla galvaanista ihoreaktiota (muutoksia ihon sähkönjohtokyvyssä) hyväksikäyttäen kehon reaktioita eri aineisiin. Lisäksi tällä menetelmällä voidaan etsiä yliherkkyyttä aiheuttavia ruoka-aineita käymällä läpi 350 ruoka-ainetta. Tämä mittaus soveltuu mainiosti mm. erilaisten suolistovaivojen ratkomiseen. Lisätietoa löydät Eeva-Maria Varpion kotisivuilta www.ravintoevita.fi

Vitamiini- ja mineraalimittaus
• Testataan vitamiinien, hiven- ja kivennäisaineiden, rasvahappojen ja aminohappojen tarvetta.
• Hinta 50 eur, kesto n. 30 min.

Ruoka-aineyliherkkyysmittaus
• Testataan yliherkkyyttä mahdollisesti aiheuttavia perusruoka-aineita.
• Hinta 50 eur, kesto n. 30 min.

Edellisten mittausten yhdistelmä
Hinta 90 eur, kesto n. 60 min.

Astrologin vastaanotto

Tunnettu astrologi Jukka Viertomanner pitää meillä astrologin vastaanottoa. Vastaanottoajat ilmoitamme UUTISET -otsakkeessa.

• Toimimme yhteistyössä ammattiterapeuttien kanssa.

• Toimimme yhteistyössä antioksidanttiklinikoiden sekä funktionaalisen lääketieteen lääkäreiden kanssa.

• Järjestämme erilaisia mittauksia, kuten kehonkoostumuksen-, kolesterolin-, verenpaineen-, hemoglobiinin- ja verensokerinmittauksia.
Näistä ilmoitamme UUTISET -otsakkeessa.

• Järjestämme kanta-asiakkaille asiakasiltoja eri aiheista sekä ammattilaisten pitämiä luentotilaisuuksia laajemmalle yleisölle.
Näistä ilmoitamme UUTISET -otsakkeessa